Kényszerpályán a világ!

A radikalizmus nem megoldás, de eredményre vezethet!

2018.05.09.   •   Ujhelyi Sándor

Orbán: „a kétharmaddal a háromharmadot fogom szolgálni”
Viktor, túl messzire mentél! Már semmit nem hiszünk el Neked!
„Késő most már mindezt újra átgondolni, elkésett a békevágy!
Késő már a múltat újra értelmezni, kényszerpályán a világ!”
(István, a Király)

Április 8. Sokkban a fél ország!
Május 8. A radikalizmus nem megoldás, de eredményre vezethet!
2018. május 8-ára a Kossuth téren beszédre készültem a Civil Ellenzéki Kerekasztal tüntetésén. Az előkészítéskor szervezőtársaimat előre figyelmeztettem, hogy 8-án az emberek nem a mi beszédünket akarják hallgatni a jövőépítésről, hanem kordont akarnak bontani, illetve hangosan és határozottan akarják kifejezni nemtetszésüket az új Parlament megalakulásakor. Le lettem szavazva, akkor is legyen színpad, készüljünk a beszédekkel. De végül is nekem lett igazam. Alig, hogy elindult a tízórai műsorunk, a harmadik beszéd közben az Országgyűlési Őrség feloldotta a kordonzárást, a tömeg pedig betódult az Alkotmány utcából a Kossuth térre. Mi pedig ott álltunk, mint az a bizonyos a lakodalomban! Úgy látszik, Orbánék jobban féltek a hatalmas médianyilvánosság előtt elmondott beszédeinktől, mint attól, hogy ráeresztik a Parlamentre a tömeget. Volt is csetepaté, végül csak a rendőrök gyűrűjében tudtak kivonulni a megalázott politikusaik az épületből.
Mi értelme volt az egésznek?
Láthattuk, hogy Orbán egyre jobban fél a saját népétől!
Sokáig nem értettük a TEK-es zárás határvonalait. Mint kiderült, nem csak fotózkodni akartak a Parlament lépcsőjén, hanem a németajkú református egyházközség Hold utcai templomában készültek reggeli istentiszteletre, a Parlamenti ülés előtt! A „németajkú”! Figyelj! A rendszerváltás óta soha nem került be a Parlamentbe a nemzeti kisebbségek egyik képviselője sem! És most kik kerültek be mégis? A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata. És mily meglepő, vezetőjük egy volt Fideszes Önkormányzati képviselő. Hogy nem volt bunda? Ne nevettess, mert ki van repedezve a szám!
Na, de térjünk vissza a TEK-es záráshoz!
A kétharmados Orbán úgy fél a saját népétől, hogy nem merték bevállalni, hogy a mise után a Hold utcából gyalog vonuljon a Fidesz frakció a főlépcsőhöz fotózkodni. Állítólag a vezér már előző nap az épületben maradt, majd másnap is ott éjszakázott, nem merték kivinni az utcára!
Kérdés: volt értelme az éjszakai élőláncosok ottmaradásának és a reggeli erőszakos eltávolításának, volt értelme a fütyülésnek, annak, hogy minket faképnél hagyott a nép? Igen volt!
Mert ország-VILÁG(!!!!) láthatta, hogy mennyire fél a Kétharmados a saját népétől!
Mert csak így tudott elkészülni a kép a rokkant István megalázó kipakolásáról, ami rövidesen be fogja járni a világsajtót!
Mert meg kell, értse a nép, hogy senkire sem várhatunk, nekünk magunknak kell, legyőzni a diktatúrát, nekünk kell megvédeni Magyarországot attól, hogy az Európai Unió helyett újra egy keleti diktatórikus blokk része legyen!
A radikalizmus nem megoldás, de eredményre vezethet!
A feladat óriási! Ezt nem lehetett egy délelőtt elvégezni! Erről szólt volna a beszédem, de mivel már most is sokat kellett olvasnod, kedves Olvasóm, ezért a beszédemet egy következő cikkben írom le!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások