Erdély Orbáné…. volt?!

avagy, hamarabb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát!

2020.09.17.   •   Ujhelyi Sándor

Erdély Orbáné…. volt?!
avagy, hamarabb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát!
Covid, karantén ide vagy oda, kénytelenek voltunk Erdélybe menni közjegyzőhöz feleségem hivatalos családi ügyében. 25 éve nem jártam arra, megdöbbentő volt látni az ottani változásokat, beszélgetni az ott lakókkal. Bár az erdélyi autópálya még csak épül, de a Nagyvárad-Marosvásárhely közötti út fantasztikusan jó állapotban van. Visszafelé behunyt szemmel is tudni lehetett a kátyúk megjelenéséből, hogy határt léptünk. A nagyvárosokban normálisak az utak, nem úgy, mint Tarlós 10 éve után Budapesten, amikor is az orvosok lassan vesekő-elhajtásra ide utalják be a betegeket.
De a legnagyobb meglepetést az ott élők okozták. [...]


  Bővebben...  KORONA, királyi ékszer helyett pandémia Orbánnak

Elkerülni Fehéroroszországot

2020.09.01.   •   Ujhelyi Sándor

KORONA, királyi ékszer helyett pandémia Orbánnak

A Covid 19 első felvonása egyértelmű üzenet volt a világ vezetőinek, hogy a világ karanténba kényszerítése több kárt okoz, mint maga a vírus. Már látszik, hogy a „második hullám” már közel sem olyan agresszív, megbetegedési és halálozási aránya töredéke az elsőnek. Orbán mégis bekeményített, lezárta a határokat, Nyunyókáék minden eddiginél drasztikusabb adatokat publikálnak.
A világ és a kereszténység fő „megmentője” a Fehérorosz események hatására napokig hallgatott, valószínűleg tudatosult benne, milyen sors várhatja őt is. Lépnie kellett! Orbán mindig előre menekül, most is ezt tette. [...]


  Bővebben...  LUSTASÁG, KÁOSZ ÉS ANARCHIA!

Hogyan lesz ebből kormányváltás?

2020.07.12.   •   Ujhelyi Sándor

LUSTASÁG, KÁOSZ ÉS ANARCHIA!
Hogy lesz ebből kormányváltás?
Ha így folytatódik, sehogy, marad Orbán és bűnbandája. Megdöbbenve olvastam a HVG cikkét arról, hogy egyre több városban és budapesti kerületben omlik össze az ellenzéki önkormányzati összefogás. Hol a civilek lépnek ki a pártjelölt támogatása mögül. hol a pártok lépnek vissza a civil polgármester támogatásától. Sok helyen nem ismerem a dolgok hátterét, de ahonnan van információm, az ok egyszerű. Folyik a marakodás a koncon.
Tudomásul kell, vennünk, hogy nagyon sok szavazatot jelent a Fidesznek, hogy a nemzeti köntösbe bújtatott, mindent szétlopó diktatúra mégis kiszámítható stabilitást jelent az embereknek, az ellenzék által felkínált káosz és anarchia helyett!
Ki a hibás azért, hogy nincs egy elég erős, a többieket kordában tartó meghatározó ellenzéki tömörülés? A kérdésnek ilyetén való felvetésével máris teret engedtem egy „másik” diktatúra újbóli felépítésének, de be kell látnunk, hogy a magyar nép, a pártok, civilek nem tudnak mit kezdeni a demokrácia elemeivel.
Akkor ki a hibás? [...]


  Bővebben...  Lenn a délibábos….. szerb határon!

Orbánnak nem érdeke a menekültügy tisztességes rendezése

2020.02.08.   •   Ujhelyi Sándor

Lenn a délibábos….. szerb határon!
„Meddig hisztizik a gyerek?” Szoktam kérdezni elkeseredett szülőktől. „Hát addig, amíg eredményt ér el vele”. Na, valami ilyesmi folyik menekült ügyben is. Hétről hétre egyre vadabb ötletekkel tör elő a kormánymédia, bizonyítva a menekültekről terjesztett rémhíreket. Miért? Mert eredményt ér el vele!
Mint tudjuk, Arthur Finkelstein, a Soros hisztit kitaláló, a Fidesz kampány-tanácsadójának halála után, Habony vette át a rémhírgyártás irányítását. És az elmúlt hetekben be is indult a pokoli gépezet. Először a balkáni háború idején használt csempészalagutakat mutatták be úgy, mint ha azokat a migráncsok ásták volna. Aztán meg az a hajnali roham, a tízmilliárdokat felemésztő kerítés ellen, ami persze pont ott volt a leggyengébb, ahol „támadtak”. Minden falusi ember tudja, hogy egy sima, egyszerű kerítés tetején az un. „vezérdrót” egy 2,5 mm-es, kemény acéldrót. Hát, aki ezt így egy mozdulattal letépi, az amerikai filmekbe való szuper titkos ügynök kell, legyen. [...]


  Bővebben...  TISZTA FEJ, TISZTA SZÍV, TISZTA KÉZ!

Miben új és mit ígér az Új Alternatíva?

2020.02.02.   •   Ujhelyi Sándor

TISZTA FEJ, TISZTA SZÍV, TISZTA KÉZ!
Miben új és mit ígér az Új Alternatíva?
Ma volt egy nagyon fontos beszélgetésem, egy olyan valakivel, akinek a véleménye sokat jelent nekem. „Számon kért”, hogy a pártunk megnyilvánulásaiban állandóan csak a korrupcióról beszélünk, de igazából fogalma sincs, hogy mit is ígér az Új Alternatíva Párt. „Így van” - válaszoltam, mert egyelőre nagyon fontosnak tartom, hogy a párt törzsgárdája kategorikusan kiálljon a „tiszta kéz” elv mellet. Ne csak a pártgyűléseken, hanem a másokkal való személyes beszélgetésekben is vállalják fel, hogy itt nincs, és soha nem is lesz mutyizás! [...]


  Bővebben...  A gyűlölet rabbá tesz!

..... így tudok én is EMBER maradni, hogy nem gyűlölök.

2020.02.02.   •   Ujhelyi Sándor

NEM VAGYOK HAJLANDÓ GYŰLÖLNI!
Keresztény vagyok, fehér, férfi és heteroszexuális. De nem gyűlölöm a más vallásúakat pl. a muszlimokat, nem gyűlölöm a cigányokat, nem gyűlölöm, és nem tartom szülőgépnek a nőket, és nem gyűlölöm, hanem elfogadom a homoszexuálisokat. Emberek ők is, és így tudok én is EMBER maradni, hogy nem gyűlölök. [...]


  Bővebben...  Karácsony Gergely bajban van!

Milyen stratégiát kövessen Budapest frissen megválasztott Főpolgármestereként?

2019.12.01.   •   Ujhelyi Sándor

Karácsony Gergely bajban van!
Milyen stratégiát kövessen Budapest frissen megválasztott Főpolgármestereként?
Két lehetősége van.
Az egyik, hogy beáll a NER rendszerébe, vagyis elfogadja a mindenható Orbáni hatalmat,és alkukkal próbál jó Főpolgármester lenni.
A másik, hogy teljes mértékben szembeszáll a NER intézményrendszerével, és szisztematikusan megpróbálja azt lebontani, készülve 2022-re, hogy az ellenzék vezéralakjaként akár közös miniszterelnök legyen.
Egyelőre úgy látszik, hogy alkudozni akar a kormánnyal, le is ült egy asztalhoz az ország legnagyobb bűnözőjével. [...]


  Bővebben...  ÉN MONDOM, VELEM VAN A BAJ!

Oly korban éltem én, ……

2019.10.08.   •   Ujhelyi Sándor

ÉN MONDOM, VELEM VAN A BAJ!
Oly korban éltem én, …… amikor a „becsület” szónak volt jelentése, a „hűség” nem szégyen, hanem erény volt. Oly korról álmodom, amikor az „egymás kölcsönös megbecsülése”, „tisztelete” nem nevetség tárgya, hanem alapérték.
Miről jutott eszembe ez a nagy eszmefuttatás? A Borkai, meg hasonló ügyek miatt. [...]


  Bővebben...  Szenny, mocsok mindenhol, amihez Orbán hozzáér!

Őszintén megmondom, szabályosan undorodom már attól, amit a Fidesz, Orbán tesz, mond.

2019.09.29.   •   Ujhelyi Sándor

Szenny, mocsok mindenhol, amihez Orbán hozzáér!
Őszintén megmondom, szabályosan undorodom már attól, amit a Fidesz, Orbán tesz, mond. Egyszerűen már semmi kedvem reagálni a tevékenységükre. És ezzel Orbánék el is érnék azt, amit akarnak, vagyis hogy a jóérzésű emberek fordítsanak hátat a politikának.
De hát azért ilyen könnyen nem adom meg magamat! Miről is beszélek, vegyük sorra az elmúlt napok eseményeit!
A hír: Tarlós megafonnal ordítja le az ellenzéki politikust.
Új Alternatíva: Igen, a tipikusan gyenge ember, aki nagyítót vesz a barátnőjének, hogy megtalálja, amire vágyik. Mi az ellenfél demonstrációját soha nem fogjuk megzavarni, de ha minket megzavarnának, méltósággal fogunk megválaszolni!
A hír: Szíjjártó lehazaárulózta a Földünket fenyegető klímaváltozás elleni tüntetőket: „Hazaárulás akkor tüntetni, amikor migráns hordák ostromolják a hazát”! [...]


  Bővebben...  Mennyit is ér 27.000,- Ft egy NER hotelben?

Bözsi hotelből készpénzgyár?

2019.08.11.   •   Ujhelyi Sándor

Mennyit is ér 27.000,- Ft egy NER hotelben?
Itt a kánikula, gyorsan engedélyeztem magunknak három nap szabit a Balatonnál. A Booking-on foglaltam szállodát két éjszakára, a Siófoki Aranyparton, vízparti szállodába. A weben a képek bizalom gerjesztőek voltak. 27 ezer/éjszaka, két főre, ok, még belefér. (Megjegyzem, a következő kategória a parthoz közel 70 ezer/éjszaka volt.) A parkolóban német, román, holland, cseh autók, gondoltam, jó helyre érkeztünk. Amikor beléptünk az épületbe, már gyanús volt a recepció, itt mintha jártunk volna korábban. A szobába felérve aztán beütött a ménkű! Ja, igen, ez a korábbi Erzsébet Hotel, ahonnan egyszer már elmenekültünk. [...]


  Bővebben...  EP választás - az ország veszít!

Csakis egy teljesen új irányvonallal lehetne nyerni!

2019.05.25.   •   Ujhelyi Sándor

Néhány óra múlva kezdődik a 2019-es Európa Parlamenti választás. Ennek ellenére a végeredményt nagyjából már tudjuk, a Fidesz nyer …….. az ország veszít! Igazából mindegy, hogy a kormánypárt 11-12 vagy 13 helyet szerez-e a 21-ből, az ország veszít!
Újra győz a migráncsozás, a népbutítás, a tömény sötétség. Évekig senki nem hitte el, hogy OV legfőbb fegyvere a riogatás a bevándorlókkal. És senki nem is tudta megtalálni az ellenszerét. Legalábbis a mai ellenzékből, senki!
Nem programokkal, ötletekkel, ígérgetésekkel kell itt most előjönni! Hiába ígérnek uniós minimálbért, meg Európai Egyesült Államokat, meg ingyen szexet, ha OV elhitette az emberekkel, hogy nem kell nekünk az Unió! Az ellenzék mostani kampánya olyan volt, mint ha bébiétel boltban reklámoznák a sült csülköt! OV először is teljesen lehülyítette a népet, erre a korábban általa erkölcsileg lenullázottak most nekiálltak ötletelni, meg ígérgetni. Borítékolt az újabb vereség!
CSAKIS teljesen új alternatívával, új irányvonallal lehet nyerni! [...]


  Bővebben...  EP-május 26. Közös lista, vagy önálló indulás?

Mi a fontosabb?

2019.03.03.   •   Ujhelyi Sándor

EP-május 26. Közös lista, vagy önálló indulás?
Mi a fontosabb?
A májusi Uniós Parlamenti választással kapcsolatos nagy kérdés, hogy közös listát állítson-e az ellenzék, vagy mindenki önállóan induljon? A közvélemény kutatások alapján a várható eredmény az, hogy a 21 hazánknak járó helyből 13 a Fideszé, 8 az ellenzéké. Bár 2018-ban a hazai Parlamenti választáson az eredmény 51-49 % volt az ellenzék javára, most mégis 62-38 %-t jósolnak a kutatók. Azért, mert a Fidesz fanatikusok sokkal aktívabbak, mint az ellenzékiek.
Mikor lesz több ellenzéki hely? Közös listával, vagy önálló indulással? Csak ez a fontos kérdés? [...]


  Bővebben...  Jó csak eredményt kitartással lehet elérni

Ez a cikk sem lesz népszerű

2019.01.27.   •   Ujhelyi Sándor

Ez a cikk sem lesz népszerű
nem érdekel, hogy népszerű lesz-e amit írok, de akkor is bizonyos dolgokat szeretnék megvilágosítani, ezért újra leírok néhány gondolatot, a mostani tüntetésekkel kapcsolatosan.
A nagy csalódások oka, hogy túl sokat várt mindenki a decemberben elindult, bizonyos szegmenseiben új elemeket tartalmazó ellenállástól. Meggyőződésem, hogy semmilyen akciónak nem lesz jó végső eredménye, amíg nem lesz egy új alternatíva! A tüntetésekre szükség volt, szükség van, végre nagyon sokan ki mertek állni a jogaikért, nem félve a bosszútól. De ettől több kell! Az új világ felépítéséhez ez kevés!
„Ezen a tüntetésen most végre elkergetjük Orbánt”! Valószínűleg a tömegek egy bizonyos része ebben reménykedett. De nem lett, és nem is lesz ez az eredmény most még! Miért? Mert még mindig igazából kevesen akarják ezt, és főleg azok vannak kevesen, akik ezért bármire képesek! De azok sem tudnak felmutatni semmilyen megnyugtató, a nagy tömegek által elfogadható alternatívát! [...]


  Bővebben...  Fényt gyújtani a sötétségben

avagy új politikai kultúrára van szükség

2019.01.20.   •   Ujhelyi Sándor

Fényt gyújtani a sötétségben, avagy új politikai kultúrára van szükség
Még mielőtt a címbeli megállapítást magyaráznám, néhány szó a mostani tüntetések eredményéről és várható eredménytelenségéről.
Mi értelme van a mostani tüntetéseknek, útzáraknak? Idézném kedves barátaimat, akik kis faluban, Szentmártonkátán szerveztek útzárat:
„Azoknak, akik úgy érzik nevetséges volt, vagy azt kérdezik mi értelme volt most öt pontban összegzem: 1: figyelemfelkeltés 2: buzdítás 3: a támogatottság felmérése a térségben 4: új emberek beszervezése 5: különböző rétegek összefogása.
Kis akció volt! - Nagyon kicsi! Nem rengette meg a NER-t! De ha sok kis község követi a példánkat, és sok város, és mindenhol új Annák, Sándorok, Sárák, Olivérek csatlakoznak, az bizony tömeggé dagad, - ahogy cseppekből épül fel a tenger! Mert tudjátok, .......................azért a víz az úr. ”
Tehát ennek az akciónak volt értelme! [...]


  Bővebben...  No, fene, mi történt?

Aktív lett az ellenzék?

2019.01.05.   •   Ujhelyi Sándor

No, fene, mi történt?
Aktív lett az ellenzék?
Ugye emlékszünk még 2018. április 8-ra? Az impotencia csúcsa volt, amit akkor az ellenzéki pártok összehoztak. Aztán most meg hirtelen milyen aktívak lettek, a kibontakozó tömeges ellenállás élére akarnak állni?
Ugyan, mi történhetett, hogy hirtelen így észhez tértek? Vagy csak számítás az egész?
Megijedtek valamitől? Vagy valaki, valakik jelezték, hogy most lehet indulni? [...]


  Bővebben...  Öngól

Imádom a rabszolgatörvényt!

2018.12.19.   •   Ujhelyi Sándor

Öngól
Imádom a rabszolgatörvényt!
A rabszolgatörvénnyel O1G, focinyelven, hatalmas öngólt rúgott! Sikerült végre egy olyan balhorgost bevinnie a népnek, amivel a vidéki tömegeket is maga ellen fordította!
Egyvalamit már régóta jól láthattunk. A vidéki, kiszolgáltatott embereknek mindegy, hogy demokratikusan működik-e az ország, van-e sajtószabadság, jönnek-e a migránsok, őket csak egy dolog érdekelte. A hó végi boríték vastagsága, meg az egyéb juttatások gyakorisága. Miközben a túlélésért küzdenek, ez nem lenézendő emberi gyarlóság! Ez a kiszolgáltatottság! Családapák, akiknek nincs választási lehetőség, mert csak egy munkáltató van a faluban az önkormányzaton kívül. Ezért az elmúlt években O1G bármit is tett, őket nem háborította fel, mert ha nem volt esetleg munka, hát volt közmunka. Százezrek, milliók élnek ma Magyarországon egyik napról a másikra, tartalékok nélkül, KISZOLGÁLTATOTTAN. [...]


  Bővebben...  Miniszterelnök!

Volna egy ajánlatom

2018.12.19.   •   Ujhelyi Sándor

Miniszterelnök!
Tudom, mostanában sok támadás éri. De Ön harcol, mint egy Pannon Rozsomák a szittya pusztában. Derékig turulszarban, lobogó szemöldökkel, vihartól tépett mellszőrzettel fordul szembe a méltatlan ellenséggel. Mit fordul? Forog! Mert körkörösen támadnak a gazok! Nincs egyedül a harcában, megannyi professzorok, szellemiek és honvédők, csapat és hímtagok, aggok és régen holtak, trafikosok, új földesurak és sok egyéb alakulatok küzdenek Önnel együtt. Ha kell, a Század végéig, vagy még tovább. Értünk harcolnak. A mi javainkért. Konkrétan. Ezért aztán lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Amikor utoljára nálam jártak, véletlenül zsebre tetszettek tenni ezt-azt.
Nem rossz szándékból, tudom én. Szórakozottságból. Mert Önök jól szórakoznak.
Viszont - szintén véletlenül - itt is hagytak több dolgot, amire meg nekem nincs szükségem.
Cserét ajánlok. Kérném vissza a következő értékeimet: [...]


  Bővebben...  Csak a győzelem lehet a cél!

Az ellenzéki szavazók „átcsoportosítása”, csak „szarkeverés”!

2018.12.01.   •   Ujhelyi Sándor

Az ellenzéki szavazók „átcsoportosítása”, csak „szarkeverés”!
Bárki, aki ma meg akar jelenni a politikai palettán, és ha tisztességesek a szándékai, és nem csak megélhetési politikus akar lenni, minden új szerveződésnek tudomásul kell, vennie, hogy attól, hogy az ellenzéki oldalon átrendezik a szavazótáborokat, a Fidesz támogatottsága nem változik.
A Hadházy féle aláírásgyűjtésről szóló cikkem után kaptam én hideget, meleget, elkönyveltek „Fidesz bérencnek”, „szar” alaknak, mindennek. Nekem a stratégiával van bajom, nem a személyekkel! Sőt! Pont azokat a hitelesnek tartott embereket féltem a bukástól, akiket én is el tudok fogadni! Van egy véleményem, és ezt ma is tartom, hogy a változást akaró emberek már nem bírják elviselni a bizonytalanságot, tiszta, egyenes irányvonalat szeretnének látni, bármilyen újabb csalódás végleg elveheti a kedvüket és a reményt. Erre akartam figyelmeztetni! [...]


  Bővebben...  Ne szórakozzunk a néppel! Elég volt a kamuból!

Nekem ez így nem tetszik!

2018.11.27.   •   Ujhelyi Sándor

Nekem ez így nem tetszik!
Mi értelme az aláírásgyűjtésnek, ha egyszer nem lehet népszavazást tartani az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról?
Készül egy újabb lista?
A héten én is aláírtam az ívet és akkor tűnt fel, hogy csak az elérhetőségeimet kérték el. (Név, lakcím, e-mail cím.)
Már ez gyanús volt, hogy hivatalos azonosító (szigsz szám, stb.) nem volt az íven. Eddig azt hittem, naivan, hogy az egymillió aláírással a parlament kötelezhető a kérdés tárgyalására. De látva Hadházy erre vonatkozó nyilatkozatát, kiderült, hogy nem lesz népszavazás, egyértelmű lett számomra, hogy ez semmi más, csak listakészítés.
Én az őszinteség híve vagyok, nem szeretem a „feljössz megnézni a bélyeggyűjteményemet” csalogató stílust.
A másik, ami nem tetszik, hogy most egy civil szervezet indult el, mert ma ez a divat, miközben már eldöntött dátum van a párttá való alakulásra. [...]


  Bővebben...  Mennyi is az annyi?

Az erőviszonyok nem megfelelő felmérése hibás stratégiához vezet!

2018.11.20.   •   Ujhelyi Sándor

Mennyi is az annyi?
A múlt héten több városban, faluban megfordultam, sok emberrel beszélgettem. „Itt mindenki a Fideszre szavazott, mondta elkeseredve egy Nyíregyházi fiatalember. Aztán néhány óra múlva egy Debreceni azzal hitegeti saját magát, hogy „elcsalták az egész választást, 15 százaléka volt csak a Fidesznek!” A most induló új mozgalom (MMM) egyik vezéralakja mondta a minap nekem, hogy „én senkit nem ismerek, aki a Fideszre szavazott volna”!
Most akkor mi az igazság? „Mindenki a Fideszre szavazott”, vagy „senki nem szavazott a Fideszre”? Egyiküknek sem volt igaza! Egy biztos! Az erőviszonyok nem megfelelő felmérése hibás stratégiához vezet! [...]


  Bővebben...  A CEKA bukott, vagy micsoda?

Az elv a hibás ha nem valósul meg?

2018.11.05.   •   Ujhelyi Sándor

„A CEKA sem jutott semmire”
A címben szereplő vélemény tegnap hangzott el egy civil rendezvényen. Kezdtem volna vitatkozni a felszólalóval, de inkább arra figyeltem, amit mond. Így csak ma gondoltam bele igazán, hogy „voltak, akiknek reményt adott a CEKA”, de igazából nem lett belőle semmi.
Nem magyarázkodni fogok, hisz ez a személyes tragédiám. Vagy lehet, hogy nem egészen.
Miért is került jelenleg parkoló pályára a CEKA? (CEKA – Civil Ellenzéki Kerekasztal) [...]


  Bővebben...  Hogyan bontható le az Orbán rendszer?

Ötlet, javaslat?

2018.10.28.   •   Ujhelyi Sándor

Hogyan bontható le az Orbán rendszer?
Tetszik, nem tetszik, 2018. április 8-án a szavazásra jogosultak közel fele a Fideszre szavazott! Voltak csalások, bírósági ítéletek is kimondták, de így is a változást akarók alig voltak többségben. Mára az Orbáni média-diktatúra olyan méreteket ölt, hogy bárki akarna is előrelépni, azonnal a sárba tipornák, tönkreteszik. Az ellenzéki pártok és a civil társadalom mára már nem rendelkezik szinte semmilyen számottevő országos médiummal. Szervezkedhetsz, de a barátaidon, vagy egy szűk körön kívül senki sem fog tudni rólad.
Akkor mégis hogyan lehetne megszabadulni a mai rendszertől? [...]


  Bővebben...  Gumibotból szövik a magyar szociális védőhálót!

Felfogjuk, mi folyik ebben az országban? Az emberiség szégyene!

2018.10.20.   •   Ujhelyi Sándor

Gumibotból szövik a magyar szociális védőhálót!
Felfogjuk, mi folyik ebben az országban? Az emberiség szégyene!
Hol a f@szomban legyen nappal egy hajléktalan, ha nem az utcán?! Ettől hajléktalan, mert nincs hová mennie!! Már egy padon sem üldögélhet egy parkban? És ezért BÍRÓSÁG!!!! elé állítják?!? Biz' Isten, ha nem lenne ilyen közömbös, impotens és lusta ez a magyar nép, azonnal megszerveznék egy tömeges kint alvást! De egyedül nem mennék megint semmire!
A bíróság elé citált migráncsok még beülhettek a tárgyalóterembe. A magyar hajléktalan már oda sem!
Biztos leprás, meg büdös! A Bírónőnek facsarná az orrát a magyar valóság illata! [...]


  Bővebben...  A konzervatív, keresztény, illiberális Jézus

Fidesz módra

2018.10.20.   •   Ujhelyi Sándor

És elméne Jézus Budapestre és láta egy férfit, kinek hajléka nem vala az főváros nyüzsgő forgatagában. Odainté egyik tanítványát és szóla:
- Látod-é ezt a koldust?
Szóla a tanítvány:
- Igen, uram.
- Akkor miért nem jelentéd még fel a rendőrségnek. ....... [...]


  Bővebben...  Kiktől kell félteni a kereszténységet?

Kell egyáltalán félteni?

2018.10.11.   •   Ujhelyi Sándor

Kiktől kell félteni a kereszténységet?
Kell egyáltalán félteni?
Az biztos, hogy nem a muszlim menekültektől, hanem inkább a keresztény egyházaktól és a fanatikus keresztényektől! De ne vágjunk a dolgok eleibe!
Mi is az a kereszténység? [...]


  Bővebben...  Hogyan lehetne helyreállítani az országot?

Az ÖTÖS többszörössel!

2018.10.10.   •   Ujhelyi Sándor

Hogyan lehetne helyreállítani az országot?
Az ÖTÖS többszörössel!
Először is találni kellene öt olyan egyéniséget, akik hajlandóak egy irányba menni, és egyikőjük sem akar feltétlen a miniszterelnök lenni. Nevezzük őket Alapötösnek! Van ilyen öt magyar ember, aki képes egymással megállapodni és nem széthúzni?
Jelentkezők? [...]


  Bővebben...  Eldőlt!

Európa a demokráciát választotta!

2018.09.13.   •   Ujhelyi Sándor

Eldőlt! Európa a demokráciát választotta!
Ennyi! Viktornak…
Sokan nem értik a Sargentini győzelmének jelentőségét. Itt nem elsősorban az Orbán kormány tevékenységének az elítélése a győzelem lényege, hanem az, hogy Európa döntött! A demokráciát választja, és nem kér a korrupt fasiszta diktátorokból!
Korábbi cikkeimben már leírtam, hogy Orbán hatalma azon (is) múlik, hogy..... [...]


  Bővebben...  Itt az idő!

Most kell az utcára vonulni!

2018.09.12.   •   Ujhelyi Sándor

Itt az idő! Most kell az utcára vonulni!
Az Európai Parlament ma délután, közel 70 százalékos többséggel, jóváhagyta a magyarországi helyzetről szóló Sargentini jelentést, és a következő szintre léptette a Magyarország ellen zajló hetes cikkely szerinti eljárást. Magyarul az Unió lakosságát képviselők kétharmada elutasította Orbán gyűlöletpolitikáját, nem hajlandóak tudomásul venni a demokrácia teljes lebontását, és főleg nem hajlandóak tovább finanszírozni az Orbán klán gyarapodását!
Na, most kellene mindenkinek az utcára vonulnia! [...]


  Bővebben...  T…… Kamu reg

Kamu buli a naivaknak!

2018.09.10.   •   Ujhelyi Sándor

T…… Kamu reg
A nyáron Viktor magához rendelte hoppmesterét, és egyértelmű utasítást adott: „Jön az ősz, eléje kell menni a nagyobb tüntikéknek! Valahogy ki kell fárasztani a radikálisokat, szervezni kell nekik valami kamu megmozdulást.” [...]


  Bővebben...  T…… Kamu reg

Kamu buli a naivaknak!

2018.09.10.   •   Ujhelyi Sándor

T…… Kamu reg
A nyáron Viktor magához rendelte hoppmesterét, és egyértelmű utasítást adott: „Jön az ősz, eléje kell menni a nagyobb tüntikéknek! Valahogy ki kell fárasztani a radikálisokat, szervezni kell nekik valami kamu megmozdulást.” [...]


  Bővebben...        

TémákLegutóbbi hozzászólások