Ne szórakozzunk a néppel! Elég volt a kamuból!

Nekem ez így nem tetszik!

2018.11.27.   •   Ujhelyi Sándor

Nekem ez így nem tetszik!
Mi értelme az aláírásgyűjtésnek, ha egyszer nem lehet népszavazást tartani az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról?
Készül egy újabb lista?
A héten én is aláírtam az ívet és akkor tűnt fel, hogy csak az elérhetőségeimet kérték el. (Név, lakcím, e-mail cím.)
Már ez gyanús volt, hogy hivatalos azonosító (szigsz szám, stb.) nem volt az íven. Eddig azt hittem, naivan, hogy az egymillió aláírással a parlament kötelezhető a kérdés tárgyalására. De látva Hadházy erre vonatkozó nyilatkozatát, kiderült, hogy nem lesz népszavazás, egyértelmű lett számomra, hogy ez semmi más, csak listakészítés.
Én az őszinteség híve vagyok, nem szeretem a „feljössz megnézni a bélyeggyűjteményemet” csalogató stílust.
A másik, ami nem tetszik, hogy most egy civil szervezet indult el, mert ma ez a divat, miközben már eldöntött dátum van a párttá való alakulásra.
Miért nem lehet egy mozgalmat nyíltan, őszintén, kamuzás nélkül elindítani? Rossz stratégiával hiteles embereket lehet tönkretenni, lejáratni!
Igen, a „párt” szó mára le lett, járatva. A mai politikusok közutálattá tették. Ez tény.
Van nagyon sok vendéglátóhely, főleg Budapest belvárosában, ahol átverik, kirabolják a vendégeket. És akkor többet ne menjünk étterembe, mert ilyen gazemberek vannak? Én, mint vendéglátós, sokat küzdök azért, hogy bebizonyítsam, hogy van valódi, őszinte, szívből jövő vendéglátás, amit nem a vagyonszerzés motivál. Normális esetben, egy étteremben a „nyereség” következmény, ha jól csináljuk a dolgot! De ha csak a pénzszerzés vezet, és az határoz meg minden döntést, akkor az, nem vendéglátás, hanem egyszerűen egy gagyi, önérdek által vezérelt szolgáltatás!
Szerintem azt kellene bebizonyítani, hogy lehet pártot tisztességesen is csinálni! A mai törvények értelmében csak pártok indulhatnak a választásokon, civil szervezetek nem. Akkor szerintem nem bohóckodni kellene, hanem azt bebizonyítani, hogy tisztességesen is lehet szolgálni a népet!
A Magyar Nemzeti Budi TV egyelőre felfüggeszti az adásait, mert nem találtunk még olyan pártot, amelyiket jó szívvel tudnánk ajánlani!
Igen, mi magasra tettük a mércét!
Mik az elvárásaink?
Tudsz ma olyan pártot mondani, amelyik „szolgálni akarja a népet”?
Tudsz ma olyan pártot mondani, amelyik „korrupciómentes kormányzásra készül”?
Tudsz ma olyan pártot mondani, amelyik „a kisemberek problémájával akar foglalkozni”?
Én nem!
De ha tudsz ilyen pártot, szervezetet, amelyik valóban ezt akarja, akkor szóljál! Vagy esetleg ilyet kellene létrehozni, nem kamuzva!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások