Szenny, mocsok mindenhol, amihez Orbán hozzáér!

Őszintén megmondom, szabályosan undorodom már attól, amit a Fidesz, Orbán tesz, mond.

2019.09.29.   •   Ujhelyi Sándor

Szenny, mocsok mindenhol, amihez Orbán hozzányúl!
Őszintén megmondom, szabályosan undorodom már attól, amit a Fidesz, Orbán tesz, mond. Egyszerűen már semmi kedvem reagálni a tevékenységükre. És ezzel Orbánék el is érnék azt, amit akarnak, vagyis hogy a jóérzésű emberek fordítsanak hátat a politikának.
De hát azért ilyen könnyen nem adom meg magamat! Miről is beszélek, vegyük sorra az elmúlt napok eseményeit!
A hír: Tarlós megafonnal ordítja le az ellenzéki politikust.
Új Alternatíva: Igen, a tipikusan gyenge ember, aki nagyítót vesz a barátnőjének, hogy megtalálja, amire vágyik. Mi az ellenfél demonstrációját soha nem fogjuk megzavarni, de ha minket megzavarnának, méltósággal fogunk megválaszolni!
A hír: Szíjjártó lehazaárulózta a Földünket fenyegető klímaváltozás elleni tüntetőket: „Hazaárulás akkor tüntetni, amikor migráns hordák ostromolják a hazát”!
Új Alternatíva: A migránsokra vonatkozó folyamatos hazudozás nem a nép szolgálata, hanem a diktátor gazda mindenáron való hatalomban tartása. A klíma-tragédia ilyen módon való lesöprése az asztalról gyakorlatilag emberiség elleni bűntett!
A hír: Maszkos motorcsónakosok zavarták meg a Dunán Karácsony Gergely rendezvényét.
Új Alternatíva: Eddig sok tüntetést szerveztünk már, ahol külön vállalni kellett, hogy senki nem takarja el az arcát. Pintér Úr! A tömeges bevándorlás miatti válsághelyzetben hol volt a TEK, a Készenlétisek, hogy maszkos motorcsónakosok flangálhattak szabadon, a Dunán? Vagy nem egyforma mércével mérnek, az illiberális förmedvényben a kormánypártnak mindent szabad?
A hír: Tarlós melletti Fidesz reklám: „A budapestieket blöfföléssel, hergeléssel, lózungokkal nem lehet félrevezetni.”
Új Alternatíva: Így igaz! Ezért ne felejtsük el, hogy a héten beszakadt a Kossuth Lajos utca, nyáron szauna volt a felújított 3-as metró, romokban Európa első közparkja, a Városliget. A Nádor tér kősivatag lett, a Moszkva téri fák pedig sírógörcsben fetrengenek. Külföldi autógyár Budapest borzalmas útjait használja reklámcélra, hogy az ő autóik itt is megállják a helyüket! Folytassuk?
A hír: Egy Fideszes matróna a nyílt utcán leköpte Will Smith fellépőtársát!
Új Alternatíva: Egy személyben Orbán bűne és felelőssége, hogy rászabadította az országra a gyűlöletet, és az idegen ellenességet! Emberek vagyunk, a bőrünk színétől függetlenül!
A hír: Az Európai Parlament jogi szakbizottsága, összeférhetetlenség miatt, nem támogatja Trócsányi László jelöltségét az Európai Bizottság bővítési biztosi pozíciójára.
Új Alternatíva: Orbán és emberei senkinek nem kellenek Európában!
A hír: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető szolgalelkű: „Greta Thunberg csak egy beteg gyerek….”
Új Alternatíva: Aljadék! „Gulyás Gergely egy laza kézmozdulattal a pöcegödör legmélyebb bugyrába taszította önmagát Lassan, szótagolva mondom, hogy Gulyás is megértse: As-per-ger-szind-ró-más volt – má-sok mel-lett – Le-o-nar-do da Vin-ci és Al-bert Eins-tein is.” (Gábor György)
A hír: Orbán Olaszországban kijelentette, hogy Ő és kormánya az ottani olasz szélsőjobbtól is még jobbra van.
Új Alternatíva: Tudtuk. Ezért fogjuk eltakarítani, mert nem kérünk a fasizmusból!
A hír: Fidesz aktivisták ürülékkel kenték össze az ellenzéki aktivisták kocsiját!
Új Alternatíva: Csak magukat adták!
A hír: Lekapcsolta a Fideszes Önkormányzat a villanyt a Pikó András kampány rendezvényén.
Új Alternatíva: Ők a sötétséget szeretik, a sunyi aljasságot, félnek, hogy világosságra kerülnek a dolgaik!
A hír: Még meg sem jöttek az igazi hidegek, máris több ember halt kihűléses halált!
Új Alternatíva: Az év vicce: Bíróság kötelezte a hajléktalant, hogy ne tartózkodjon az utcán! Akkor hol legyen, mivel a szállóról reggel kidobják! A hajléktalanságot kell, felszámolni, nem a hajléktalant likvidálni!
A hír: "A méltó életkörülmények biztosítása érdekében” kilenc aluljárót lezárnak éjszakára – közölte Gulyás Gergely.
Új Alternatíva: A kormány ezzel egyidejűleg totális csődbe juttatja Iványi Gábor egyházát, azt a szervezetet, amelyik hajléktalanok, bajban lévők tízezreit segíti évente! Gratulálunk!
A hír: Laura Codruta Kövesi lesz az új európai Főügyész!
Új Alternatíva: Persze, hogy Orbán nem akar csatlakozni az Európai Ügyészséghez! Gondolj csak bele, ezt a szégyent, hogy egy ROMÁN Főügyész teszi rá a bilincset!

A fentiekre a Fidesz fanok válasza: „jó, jó, vannak hibák, de azért csakis Orbán védi meg a lányainkat a migráncs erőszakoskodóktól.”
Új Alternatíva: Ahhoz, hogy a lányainkat megvédjük az erőszakoskodóktól, ahhoz nincs szükség diktatúrára, nem kell szétlopni az országot! Mert Orbánnak a diktatúra csak arra kell, hogy hatalmát megtartva, korlátlan ideig, szabadon rabolhasson!
Ez a kormány fényévekre van attól, hogy „szolgálja a népet”, még papíron sem hirdet „zéró toleranciát a korrupció ellen”, de legkevésbé foglalkozik a „legkisebbek, a legszegényebbek bajaival”!
Ennek az „új politikai kultúrának” a bevezetéséhez az Új Alternatívára lesz szükség!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások