Járványkezelés Orbánisztánban

Ezért száz év letöltendő is enyhe büntetés lesz!

2021.03.14.   •   Ujhelyi Sándor

Járványkezelés Orbánisztánban
Az 1 millió főre vetített halálozásban harmadikok vagyunk a világban. Az egymillió főre vetített új fertőzések számában is a világelsők között vagyunk. Miért? Mi történt Magyarországon?
A kezdeti, aránylag időben meghozott döntések után még tartható volt a helyzet, de mára úgy néz ki, kontrolálhatatlanul elszabadult a járvány.
Nem a maszkviseléssel van a baj.
Az egyik fő probléma az egészségügy, ami ma az egyik legnagyobb gócpont, mivel megoldhatatlan az új betegek szeparálása. Egy névtelenséget kérő kórházi vezető elmondta, hogy tipikus eset, hogy behozza a mentő vagy a rokonok a beteget, az első teszt negatív, így berakják a normál osztályra. De két-három nap múlva már pozitív, ugyanis, mint köztudott, a megfertőződés első napjaiban a teszt még nem mutatja ki, de a beteg már terjesztő. És így szépen megfertőzi a 6-8-10 ágyas kórterem minden betegét.
Ez nem pánikkeltő duma, az én testvérem is így, kórházban fertőződött meg! Azonnali megoldás lenne az új betegek 3-5 napos elkülönítése. Ja, hogy erre nem alkalmasak a magyar kórházak? De vannak stadionok!
A másik probléma, hogy Orbánék gyakorlatilag szabadjára engedték a járványt, már csak a vakcinában bíznak, csak azzal foglalkoznak! Mire alapozom ezt? Elmesélem egy konkrét esetben.
R.Z. két hete lett súlyos 40 fokos lázas beteg. Apósa bevitte a kórházba. Diagnózis: pozitív covid fertőzés, tüdőgyulladás. Intézkedés: Emittálás, vagyis hazaküldték, mivel még bírt lélegezni. Apósa vitte haza. Hatósági intézkedés: szóban felhívták a figyelmét, hogy ne menjen sehova!
Tegnapi hivatalos adat: aktív fertőzött 140 ezer fő, ebből kórházban 9 ezer fő, hatósági házi karanténban 47 ezer fő. Akkor hol sétálgat 84 ezer aktív fertőzött? És ez a szám még rosszabb, mivel a hatósági házi karanténban vannak, többek közt, a tünetmentes határátlépők is, mint mi voltunk! Vagyis még több a „szabadlábon” mozgó aktív fertőzött!
Az még hagyján, hogy R.Z. esetében sem az apósát, sem a feleségét, mint közvetlen kontaktszemélyeket nem helyezték karanténba, de még őt sem! Igen, jól olvasod, nem kapott végzést arra vonatkozóan, hogy lakhelyelhagyási tilalma lenne. Senki nem ellenőrizte, hogy hol van. Még ő maga töltött le egy papírt az internetről, és nyomtatott ki a szomszéd irodában, és azt ragasztotta ki a kapura, hogy vigyázat, covidos beteg! Egy szaros matricát nem voltak képesek neki adni!
Diszpécser ismerősöm elmondta, hogy nem egyszer boltban, kormányhivatalban, kutyát sétáltatva találják meg, a mintavételezés miatt felkeresendő, a körzeti orvos által covid gyanúsnak ítélt személyeket, akiknek jelenleg a 80 %-a pozitív!
És miután meg van az eredmény, semmi karantén, elkülönítés!
Az egészségügy összeomlott, lassan 17 ezer halott! Több kórházi informátorunk is megerősítette, hogy igen is, kénytelenek használni a „nagyobb életesélyre” vonatkozó kamarai ajánlást, az intenzív osztályra küldéskor. Nem az orvosok játszanak „Istent”, hogy ki élheti túl, hanem a rendszer kényszeríti rájuk, ezt az orvosi esküjükkel összeegyeztethetetlen eljárást!
Eközben a már rendelkezésre álló, vagyis már Magyarországon lévő vakcinák 40 %-a, kb. 600 ezer adag, raktárban lapul, mert még az oltást sem tudják tisztességesen megszervezni! Ja, azon már nem tudnak keresni, mint a keleti vakcinák beszerzésén!
Amatőr, aljas, minősíthetetlen, felelőtlen járványkezelés a kormány részéről! Mocsok állatok, akik eközben, az offshore cégükön keresztül, a világon a legdrágábban beszerzett vakcinával üzletelnek! Hullarablók!
Ez a mai magyar kormány járványkezelése! Ennyi halálért több száz év letöltendő is enyhe büntetés lesz!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások