Öngól

Imádom a rabszolgatörvényt!

2018.12.19.   •   Ujhelyi Sándor

Öngól
Imádom a rabszolgatörvényt!
A rabszolgatörvénnyel O1G, focinyelven, hatalmas öngólt rúgott! Sikerült végre egy olyan balhorgost bevinnie a népnek, amivel a vidéki tömegeket is maga ellen fordította!
Egyvalamit már régóta jól láthattunk. A vidéki, kiszolgáltatott embereknek mindegy, hogy demokratikusan működik-e az ország, van-e sajtószabadság, jönnek-e a migránsok, őket csak egy dolog érdekelte. A hó végi boríték vastagsága, meg az egyéb juttatások gyakorisága. Miközben a túlélésért küzdenek, ez nem lenézendő emberi gyarlóság! Ez a kiszolgáltatottság! Családapák, akiknek nincs választási lehetőség, mert csak egy munkáltató van a faluban az önkormányzaton kívül. Ezért az elmúlt években O1G bármit is tett, őket nem háborította fel, mert ha nem volt esetleg munka, hát volt közmunka. Százezrek, milliók élnek ma Magyarországon egyik napról a másikra, tartalékok nélkül, KISZOLGÁLTATOTTAN.
És ők is voltak szavazni!
Most viszont kaptak egy gyomrost!
Ma már csak a legkisebb falvakban van 5-600 forintos órabér. Kicsit nagyobb településen, kisvárosban minimum 1000 Ft/óra, nettó.
Most viszont! Évi 400 óra túlóra/ min. 1.000,- Ft/órával, ez 400 ezer forint évente. Három év alatt 1,2 millió forint.
Milliók vannak, akik ennyi pénzt még soha életükben nem láttak egybe! Most viszont ezt elvette tőlük O1G!
Mi ma a feladat? Hogyan tovább?
Rombolás, és építkezés!
Rombolni kell naponta a jelenlegi rendszert, de csak békés eszközökkel! És felépíteni egy új hiteles ellenzéket!
Vigyázni kell az agresszivitással, mert főleg az elején O1G példát akar majd statuálni a „rendbontókkal”. Kődobálásért 3 év, ha a rendőr sorfal felé repül a kő, akkor 5-8 év. És be fognak varrni embereket, évekre!
Ehelyett, békés, de kitartó tüntetésekre van szükség! Erkölcsileg kell, megroppantani az O1G rendszerét fenntartó hátsónyalókat! Nem árt, ha félnek egy kicsit, ha szembesülnek azzal, mi vár rájuk is a bűnrészességért!
Minden hónapban legalább egyszer 1-1 megyeszékhelyen tüntetés kell, legyen, útlezárások naponta, akár csak 2-3 kocsival, míg el nem múlik a kiszolgáltatottság miatti félelem az emberekből, és meg nem erősödik a tenni akarás egy jobb világ létrehozásáért!
De ahhoz, hogy ez eredményes legyen, fel kell építeni az új hiteles ellenzéket, azokból az emberekből, akiket Te is jó szívvel szeretnél a Parlamentben látni. És nem olyanokkal, akik, „ha nincs más”, akkor legyenek ők!
Ez az ország már nem bírja el a „ló nincs, szamár is jó” választást!
Romboljunk, hogy építhessünk!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások