Orbán élt, Orbán él, Orbán élni fog!

Simicska meg megy nyugdíjba...

2018.07.05.   •   Ujhelyi Sándor

Orbán élt, Orbán él, Orbán élni fog! De miért is?
A 2017-es szeptemberi videó üzenetemben, amit minden ellenzéki párt vezetőjének megküldtem, egyértelműen bebizonyítottam, hogy történelmi feladat és felelősség terheli az ellenzéki pártok vezetőit, főleg a kicsiket. De ezt, elbizakodottságukban, és egyéb okok miatt, a legtöbben lesöpörték az asztalról.
A 2018-as feladatot az ellenzék nem oldotta meg, megbukott. Még egyszer utoljára leírom a véleményemet róluk, hogy szerintem miért nem oldották meg, aztán többet nem kívánok foglalkozni velük.
Az MSZP nem tudta kilőni soraiból Orbán beépített embereit, bár Karácsony bevonása ügyes húzás volt, de semmihez sem volt elegendő.
Gyurcsány és a DK maximálisan kompromisszum kész volt, de mint a videóban is elmondtam, Gyurcsány már nem lehettet az összefogás vezéralakja. (Mára tiszta kabaré, de lassan ő marad egyedül, mint igazi elkötelezett Orbán ellenes. Valószínűleg 2006 miatt!)
A PM, Karácsony kereste a megoldást, nyitott volt mindenre, de egy fecske…….
Az EGYÜTT, Juhász Péter volt az egyik kerékkötője a kispártok összefogásának, valószínűleg nem illett bele Lázár terveibe az elképzelésünk. De azért a 150 milliót kifizette.
LMP? Most borult ki igazán a bili, hisz mint kiderült, a csillagszemű Mária volt az összekötő a Fidesz vezérkarhoz. Szó sem lehetett ellenzéki összefogásról, csak az ellenzék megosztásáról!
MOMA. Bokros, összeveszve Gyurcsánnyal az osztozkodásban, az utolsó pillanatban feladta az elveit, a korábban általa is hirdetett „mindenáron összefogás a pusztító utálatosság ellen” kérdésben.
MOMENTUM. „Az arrogáns, mindenkit lenéző nagyképű fiatalok” mindent eltoltak és elrontottak, amit csak lehetett!
Kétfarkú. „Nem azért alapítottam pártot, hogy azután Gyurcsánnyal kelljen egyezkednem” – nyilatkozta Kovács Gergely, és ezzel sikerült hozzájárulnia Orbán győzelméhez.
JOBBIK. Sokszor leírtam már. A II. világháborút a Szövetségesek csak az ősi ellenséggel való együttműködéssel tudták megnyerni. De Vona elbizakodott volt, aki soha nem vette komolyan a közvélemény kutatók munkáját! Azt hitte, egyedül megveri Orbánt, meg mindenkit!

Miért írtam le most újra ezeket?
Mert így, ezek után ne csodálkozzunk a Simicskával kapcsolatos mai híren: „Mivel az újabb kétharmadot az ellenzék és a társadalom is elfogadta, miért harcoljon” – mondta róla egy közeli munkatársa.
IGEN KÉREM, AZ ELLENZÉKI PÁRTOK VEZETŐI TÖRTÉNELMI BŰNT KÖVETTEK EL HAZÁNK ELLEN A MARAKODÁSUKKAL, BUTASÁGUKKAL, NEMZETÁRULÁSUKKAL!
Mi lesz veled, Magyarország?
Így 60 felé van még esélyem arra, hogy egyszer végre demokráciában éljek? NINCS SEMMI!
És ez nem pesszimizmus. Ez maga a puszta tény!
Magyarország túl kicsi ország ahhoz, hogy holmi Orbánok, vagy bárkik szembe mehetnének a világ folyamataival. Csak hogy Orbán pont meglovagolta a mostani világválságot, melynek még vezéralakja is akar lenni!
Miről is van szó?
A nyugati, fejlett, jóléti világ, és a szegény népek közötti harcról.
A II. Világháború után elindult a globalizáció, melynek leegyszerűsített eredménye, hogy a nyugat éhbérért legyártatja a szükségleteit a szegény országokkal és így a teljes világkereskedelem, az energiahordozók, a helyi szükségletek kielégítésének nyereségét néhány tucatnyi multi milliárdos tartja kézben. Jólétet biztosítva viszont a saját országaikban, de közben nem kímélve kizsigereli, akár háborúkkal is a többieket. A jólét, és egyéb okok miatt viszont a nyugati világ népessége rohamosan csökken.
Ennek várható következménye, hogy az egyre nagyobbra nyíló jóléti olló miatt a harmadik világ lakosai, akár a háborúk elől menekülve, akár csak a jobb élet reményében, de be akarnak jutni a fejlett világ országaiba.
A liberálisok nem félnek a multikultitól, elfogadják, hogy „semmi baj nincs abban, ha a tetőfedő bőrszíne nem egyezik az enyémmel!”
De a Trump féle konzervatív gondolkodású emberek, ilyen Orbán is, inkább kerítést építenek, lőtoronnyal, meg aknazárral, mint egyes sci fi filmekben, és azt mondják, hogy „csak a saját fajtánknak van itt hely.”
Ma az egész világban ez a csata folyik, a liberális demokraták és a konzervatív diktátorok között!
Így ma senki nem ér rá arra, hogy Orbán egyéb piszkos ügyeivel foglalkozzon, hisz mindenki (Merkel, Macron) a saját hazájában, a saját hatalomban maradásért küzd.
Tehát, amíg nem dől el a csata a világban a liberális demokraták és a konzervatívok között, addig Orbán marad, mivel az országnak közel a fele támogatta a gyűlöletpolitikáját áprilisban. Simicska bedarálásával az utolsó ellenzéki médiumok is lassan eltűnnek, a kormánymédiában a néphülyítés soha nem látott méreteket fog ölteni.
Birka népnek nincs hazája, tehát, Orbán élt, Orbán él, Orbán élni fog!
(Utóirat: valószínűleg kevesen olvasták végig a cikket, hogy ezt az utóiratot is elolvassák, és pont ezért marad Orbán a nyakunkon, az ország lakosságának mérhetetlen közömbössége miatt)

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások