EP választás - az ország veszít!

Csakis egy teljesen új irányvonallal lehetne nyerni!

2019.05.25.   •   Ujhelyi Sándor

Néhány óra múlva kezdődik a 2019-es Európa Parlamenti választás. Ennek ellenére a végeredményt nagyjából már tudjuk, a Fidesz nyer …….. az ország veszít! Igazából mindegy, hogy a kormánypárt 11-12 vagy 13 helyet szerez-e a 21-ből, az ország veszít!
Újra győz a migráncsozás, a népbutítás, a tömény sötétség. Évekig senki nem hitte el, hogy OV legfőbb fegyvere a riogatás a bevándorlókkal. És senki nem is tudta megtalálni az ellenszerét. Legalábbis a mai ellenzékből, senki!
Nem programokkal, ötletekkel, ígérgetésekkel kell itt most előjönni! Hiába ígérnek uniós minimálbért, meg Európai Egyesült Államokat, meg ingyen szexet, ha OV elhitette az emberekkel, hogy nem kell nekünk az Unió! Az ellenzék mostani kampánya olyan volt, mint ha bébiétel boltban reklámoznák a sült csülköt! OV először is teljesen lehülyítette a népet, erre a korábban általa erkölcsileg lenullázottak most nekiálltak ötletelni, meg ígérgetni. Borítékolt az újabb vereség!
CSAKIS teljesen új alternatívával, új irányvonallal lehet nyerni!
A Fidesz szavazók 80 százalékának elege van az O. család gazdagodásából, a mindent átszövő korrupcióból, a kiskirálykodásból, de rá szavaznak, mert félnek a fantomoktól!
Nyerni csak úgy lehet, ha hiteles emberek ténylegesen felvállalják a korrupció kiirtásának kellemetlen, nehéz, becsületet próbáló harcát! Nincs más megoldás!
Az emberek kezdik belátni, hogy mivel a korrupt politikusok szétlopják az országot, ők ezért élnek szegénységben. Meg kell mutatnunk a népnek, hogy nem a fantomoktól kell félni, hanem a saját sorsukat ideje lenne már jóra fordítani! Meg kell győzni őket, hogy a valós veszélyektől más is meg tudja védeni az országot, az embereket, a családjukat!
Az „akarsz jobban élni” kérdésre buta, aki nemmel válaszol. Ilyenek általában a fanatikusok. De akkor is ott van még 1-1,5 millió megvezetett Fidesz szavazó, aki szeretne jobban élni, de ma még fél. Kiktől? A fantomoktól! A Marslakóktól, meg a migráncsoktól! Őket kell, felvilágosítani, kigúnyolva a migráncsozást, és teljesen tiszta, őszinte elhatározással felépíteni egy új politikai kultúrát, ami nem a harácsolásra és a nép kihasználására épül, hanem a nép szolgálatára!
Ezt vállalta fel az Új Alternatíva Párt! De csak akkor kövess minket, ha Te is őszintén hajlandó vagy küzdeni a mindent elborító korrupció ellen!
Szerinted ez most populista szöveg? Azért mondod, mert Te is csak azt sajnálod, hogy nem lehetsz az OV családjának a tagja, és eszed ágában sincs segíteni, felépíteni egy tisztességes világot! Akkor te maradjál a korrupció posványában, mártózzál benne, dagonyázzál, amíg a fejed búbját is el nem lepi, és legyél a kiskirályok tapsikoló, éhenkórász, popsi nyalója!
De mi egy új, tiszta, tisztességes utat választottunk! Az Új Alternatívát!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások