Csak a győzelem lehet a cél!

Az ellenzéki szavazók „átcsoportosítása”, csak „szarkeverés”!

2018.12.01.   •   Ujhelyi Sándor

Az ellenzéki szavazók „átcsoportosítása”, csak „szarkeverés”!
Bárki, aki ma meg akar jelenni a politikai palettán, és ha tisztességesek a szándékai, és nem csak megélhetési politikus akar lenni, minden új szerveződésnek tudomásul kell, vennie, hogy attól, hogy az ellenzéki oldalon átrendezik a szavazótáborokat, a Fidesz támogatottsága nem változik.
A Hadházy féle aláírásgyűjtésről szóló cikkem után kaptam én hideget, meleget, elkönyveltek „Fidesz bérencnek”, „szar” alaknak, mindennek. Nekem a stratégiával van bajom, nem a személyekkel! Sőt! Pont azokat a hitelesnek tartott embereket féltem a bukástól, akiket én is el tudok fogadni! Van egy véleményem, és ezt ma is tartom, hogy a változást akaró emberek már nem bírják elviselni a bizonytalanságot, tiszta, egyenes irányvonalat szeretnének látni, bármilyen újabb csalódás végleg elveheti a kedvüket és a reményt. Erre akartam figyelmeztetni!
Na, de lépjünk tovább! Az elmúlt években sok-sok elemzést végeztem, hogy a jelenlegi helyzetben milyen megoldás lehet. Én is kerestem az utat, és mára eljutottam oda, hogy kezdek világosan látni egy megoldást!
Bármilyen új szerveződésnek tudomásul kell, vennie, hogy attól, hogy az ellenzéki oldalon átrendezik a szavazótáborokat, a Fidesz támogatottsága nem változik. Tudomásul kell, venni, hogy a mai ellenzéki pártok még vannak. Akarjuk, nem akarjuk, tetszik, nem tetszik, vannak! Nem az ő legyőzésük a cél, mert akkor szétforgácsolódunk! Nem lehet egyszerre a Fidesz, meg az összes ellenzéki párt ellen háborút viselni, ez őrültség! Ezzel zilálták szét a szavazókat áprilisban, mert csak egymástól akartak szimpatizánsokat elvenni. A bizonytalankodókat kell, meggyőzni, és a Fidesz hátterét kell, felszámolni, leépíteni.
Az az ellenzéki párt, szervezet, aki ma „Gyurcsányozik”, eleve halálra van ítélve!
Honnan tud, honnan kell szavazókat szerezni?
Az ellenzéki szavazók között kb. 3-500 ezer lehet olyan, aki „kényszerűségből” valaki ellen szavazott és nem valaki mellett. Ezeknek a szavazóknak a „becserkészésével” csak átrendeződik az ellenzéki oldal, de azok létszáma nem nő!
Áprilisban 2.820.000 ezer ember fejezte ki kormányváltási szándékát! De ez még kevés! Ez hiába több mint a Fidesz szavazótábora, gyakorlatilag az ellenzék megosztottsága miatt kevesebb!
Sokszor leírtam már, és legalább ennyiszer nem akarja senki megérteni!
Az Orbántól való megszabadulás egyetlen módja a szavazótáborának jelentős csökkentése!
Ha addig nem történik semmi, akkor 2022-ben az a párt fog kormányt alakítani, amelyik az ellenzéki 3-500 ezer bizonytalankodót maga mellé tudja állítani, és legalább 5-800 ezer főt tud elvenni a Fidesz táborból!
Már hallom a megjegyzéseket, hülyeség, naiv vagyok, meg minden más. De akkor is, csak így lehet nyerni, de ezt is szisztematikusan kell, végezni.
Kikből is áll a Fidesz szavazótábora? Kik és miért is szavaztak a Fideszre? Ha ezzel tisztában vagyunk, könnyebb lesz a „lebontás” is!
1. Fanatikusok
Na, ők azok, akikkel nem érdemes, foglalkozni. Valójában ez így nem igaz, hisz csak az én környezetemben van több olyan ember, aki korábban ilyen fanatikus volt.
2. Fél a menekültektől
A második csoport a „megvezetettek”! Ők azok, akik elhitték, hogy nem lesz több Karácsony, mert jönnek a migráncsok! Állandóan megy a riogatás, hogy „ez, meg az lesz, ha jönnek a menekültek”!
3. Pénz miatt érdekelt
Pár tízezer fő lehet az, aki „anyagilag érdekelt” a Fidesz győzelmében! Vállalkozók és az ő közvetlen alkalmazottjaik, családjaik, akik féltik a jólétüket!
4. Káoszt ne!
A következő csoport azok, akik így nyilatkoztak: „Szégyellem, hogy a Fideszre szavaztam, de az ellenzék által kínált káosznál még ez is jobb!” És milyen igazuk van!
5. Akiket megvettek, kényszerítettek
Sokan voltak, akiket „megvettek”, zsarolással kényszerítettek!
6. Cigányság egy része
Ahogy egy kis falucska roma polgármestere mondta, „így tudtuk a Jobbikos hordáktól megmenteni a cigányokat, hogy a Fideszre szavaztattuk az embereket”!

Lehet még találni más okokat is, de ezek talán a legfőbb csoportok. Hogy melyik csoportot, hogy lehet kezelni, ezt személyesen mondom el.
Tehát ma a feladat kettős!
Először is fel kell építeni egy „új alternatívát”, nyíltan, őszintén, tisztességesen, átverések nélkül, eközben pedig le kell lebontani a mai diktatúra tömegbázisát!
Egyetlen megoldás a győzelemre!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások