BESÚGÓK

Aktív az orbáni politikai elhárítás

2018.08.24.   •   Ujhelyi Sándor

Beépített emberek
Az orbáni elhárítás, a szakszolgálatok emberein kívül, saját beépített emberekkel is folyamatosan figyeli az ellenzéki tevékenységeket, illetve beépített emberein keresztül bomlaszt, ahol tud.
A nyugati kémfilmeken szocializálódott tévénézők jól tudják, hogy egy titkosszolgálat sem tud működni beépített emberek nélkül. Jelenlétük szinte természetes, sokszor szinte kötelező is, főleg ha bűncselekményről vagy annak gyanújáról van szó.
Gyerekkoromtól, a szocializmus idején, megszoktam, hogy állandóan ügynökök, besúgók vettek körül. Egy vallási közösségben nőttem fel, ahol volt beépített jelentő is, meg gyakori volt a külső lehallgatás, állandó megfigyelés is.
28 éve vagyok a volt Szovjetunió utódállamait kutató egyesület elnöke, megszoktam, hogy itthon a magyar, odaki a helyi titkosszolgálat liheg a nyakamban. Nem foglalkoztam soha vele, tevékenységem nyilvános és nyílt!
Az elmúlt 3 évben, amióta közvetlenül sokat foglalkozom civil mozgalmakkal, politikával, tény, ami tény, megsokszorozódtak a besúgók a környezetemben. Volt, aki ügyesen, majdnem végérvényesen szétverte a CEKA mozgalmat, van, aki látszat akciókat szervez, hogy felmérjék a lakosság „forradalmi hangulatát”. A Prosti srácokban anno rólam írt lejárató cikk információi is a közvetlen környezetemből valók. Volt, aki, amikor látta, hogy „nem vagyok veszélyes”, látványosan összeveszett velem, csak ne kelljen többet hozzám járnia és jelentenie.
De minek kellett a Migration Aid tevékenységéről jelenteni?
Akit ma megvádoltak ezzel, na, őróla nem gondoltam volna soha. Azért még kiderítem az igazságot!
Pedig a MA-ben minden nyilvános volt, a hétfői megbeszélések során rendszeresen ott állt a fülhallgatós kocsi a szomszéd utcában. Vagy biztos, ami biztos, szoros megfigyelést rendeltek el? Most már mindegy, teszek rá!
Tény, hogy az egész bevándorlás nemzetbiztonsági kockázatot hordoz, annak felügyeletével egyetértek. Szakszolgálati feladat. Nem politikai, normális országban!
De a magukat forradalmárnak beállító, valójában beépített bomlasztók tevékenységétől feláll a szőr a hátamon. Nyilvánosan Orbánt szidják, de valójában a NER legkeményebb jellemtelen kiszolgálói és védelmezői!
És itt élnek közöttünk!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások