Szia, uram! Nemváltás vagy kormányváltás?

2022 nyerhető, Orbán és korrupt maffiája végre elkergethető! Ebben biztos vagyok! De valahogy nem így, ahogy most mennek a dolgok, kezdek megijedni!

2021.12.08.   •   Ujhelyi Sándor

Szia, uram! Nemváltás vagy kormányváltás?

2022 nyerhető, Orbán és korrupt maffiája végre elkergethető! Ebben biztos vagyok! De valahogy nem így, ahogy most mennek a dolgok, kezdek megijedni!
Az Orbán kormány egyre másra halmozza a hibákat, (legújabb a Völner ügy) már csak a fanatikusok hajlandóak elfogadni feltétel nélkül az idiotizmusát. A kétkedőket, a bizonytalanokat viszont valahogy nem tudja megszólítani az új ellenzéki összefogás, amit ki is vezet? De erről majd később….

Pedig volna mire alapozni a kormányváltó hangulat felépítését! Mi is a bajom Orbánisztánnal? Elsősorban, hogy mindenben hazudnak! Se, mint családapa, se mint vállalkozó soha nem tudom, mi a valós helyzet. De sejtem, hogy az ellenkezője annak, amit állítanak!
Mit is adott nekünk, a családomnak, az Orbán kormány? Igazából semmit! Három felnőtt fiam van, egyikük lakásvásárlás előtt áll, de kiszámolták, hogy az orbáni „támogatásokban” hatalmas a rizikó, nem kérik.
Tőlem, mint vállalkozótól csak elvett ez a kormány. Az orosz üzleteim engedélyezését hatalmas jattokhoz kötötték, amit táskában kellett volna átadnom. A vendéglátós vállalkozásom megszenvedte az orbáni hazug rezsicsökkentést, ami egy kész átverés show! Nincs semmilyen állami dotáció, az áremelkedést/árkülönbözetet a vállalkozókkal fizetteti meg az állam, amit ők persze továbbhárítanak a lakosság felé. A korábban évi 1000 milliárdos országos áramszámlában csak az arányok változnak. A korábbi 40-60 % helyett ma 20 %-t fizet a lakosság, 80 %-t a vállalkozók. Itt az állandó áremelkedések egyik oka!
A pandémiás bezárások miatt a totális csőd fenyegetett, egy fillér állami támogatást nem kaptam, sem én, sem az utcára került munkavállalóink!
Szóval, nekem és családomnak semmit nem adott az Orbán kormány!

Jön 2022, az Orbáni kampány fő elemei újra a „Soros, Gyurcsány, LMBTQ, stb.”
Csak megjegyzem, eszem ágában sincs Gyurcsányt védeni, de Gyurcsány fia műtősként dolgozik egy kórházban, a lánya pedig marketing asszisztens az Iványi Gábornál.
Közben Pintér Sándor már a szilveszteri kabaréra készül, amikor kijelentette, hogy a magyar kormány tűzzel-vassal írtja a korrupciót! Hajrá Mészáros, hajrá Récsöl, hajrá Völner!

Az Orbáni járványkezelés szakmai komolyságát jól illusztrálja a következő vicc: „Csak az maradjon otthon, aki nem megy sehová!” Aki Merkely fotóját látva rohant beoltatni magát, az valóban nagyon beteg, de más jellegű baja van! Ez az egész kampány kimeríti a hűtlen kezelés bűncselekményét. Mit lehet még mondani arra az országra, ahol egy miniszterelnök a covid halottak száma miatti bírálatra azt volt képes válaszolni, hogy az az egészségügyben dolgozók elleni támadás. Eközben újra és újra világelsők vagyunk az egymillió lakosra jutó covid halottak számában!

Az orbáni kormányzat fő agyréme a kiskorúak nemátalakító műtétje körüli hisztériakeltés. Pedig Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője elismerte, hogy „Magyarországon még sehol nem akartak óvodásokat alávetni nemátalakító műtétnek”.
Egy rutinműtétet nem tudnak időben elvégeztetni, de arról szavaznak, hogy a 4 éves Jolika ne tudjon majd ezután állva pisálni!
Eközben jelenleg több mint 50 ezer műtétre várnak a betegek!

Jön 2022, Orbán fő kérdése, „Újabb korlátlan hatalom, vagy börtön?”
Ha valóban olyan jó lenne minden az országban, akkor miért kell minden áron szavazatokat vásárolniuk? Több ezermilliárd forint megy el most erre! Orbán érzi a valós veszélyt!
Völner bukása nem a bűnüldöző szervek működésének sikere, hanem egy Fideszen belüli hatalmi harc eredménye. Ezt mi magunk is megtapasztaltuk, amikor vidéki vezetők kijelentették, hogy jövőre muszáj elmenniük, szavazni, mert figyelik őket, de érvénytelenül fognak szavazni, mert „erre a görényre soha többet”!
„Öt százalékkal emelem a nyugdíjat” – jelentette ki személyesen Viktor, a király. Mintha ő lenne maga a megtestesült hatalom! De mindezekért nem csak egy személyben lesz felelős, mert közben a 133 bátor bérszavazója pl. legalizálta a „szavazógyűjtő házakat”, vagyis ma már nem törvénytelen akár több száz embert is bejelenteni egy lakcímre! A híveik levélben is szavazhatnak, a halottak is, a nyugaton dolgozók meg utazzanak több száz km-t!

Közben itt a Pegasus botrány, a kormány mára a Tanú című film élőparódiája lett, mert, hogy, „az is gyanús, aki nem gyanús”! És a legaranyosabb, hogy a lehallgatási engedélyeket az a Völner Pál írta alá, akit most az Ügyészség megvesztegetés miatt elővett! Soroljam még a sok felbuggyanó szennyet?

Szóval, kedves ellenzéki vezetők, szabályosan fröcsög a szar az Orbán kormány körül, ebben a helyzetben már kevés, hogy „vajon meg lesz-e a többség”?! Tarolni kellene!!! Kétharmaddal!
De valahogy nem sikerül! Miért is?
Az előválasztás szabályait a hatpárt állapította meg. Azok megalkotásakor el sem képzelték, hogy egyszer csak megjelenik egy külsős valaki, és letarolja a miniszterelnök jelölti széket! És most úgy néz ki, hogy mindenki nyalogatja a sebeit, esetleg MZP megbuktatására készül.
Nekem, mint külsős szavazónak egyáltalán nem tűnik egységesnek ez az ellenzék! Nincs közös kiállás az MZP mögött, ő pedig, mint egy magányos farkas posztolgat a Facebookon, és senki nem érzi, hogy az ellenzék közös jelöltje lenne!
Az előválasztás fontos volt, még ha sok hiányossággal is bírt, de legalább megszabadított minket néhány korrupt, lejárt politikustól, teret adva új arcoknak. De ezt a szellemiséget folytatni kellene, közösen, mert meg kell szabadítani az országot az orbáni rémuralomtól, el kellene hozni végre az igazi felszabadulást! Lelki, erkölcsi, morális és minden értelemben!
Üzenem az illetékeseknek, hogy ha nem lesz kormányváltás, akkor lesz itt nemváltás!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások