Eldőlt!

Európa a demokráciát választotta!

2018.09.13.   •   Ujhelyi Sándor

Eldőlt! Európa a demokráciát választotta!
Ennyi! Viktornak…
Sokan nem értik a Sargentini győzelmének jelentőségét. Itt nem elsősorban az Orbán kormány tevékenységének az elítélése a győzelem lényege, hanem az, hogy Európa döntött! A demokráciát választja, és nem kér a korrupt fasiszta diktátorokból!
Korábbi cikkeimben már leírtam, hogy Orbán hatalma azon (is) múlik, hogy a világban melyik irányvonal győzedelmeskedik. A Macron-Merkel-Trudeau vonal, vagy a Trump-Putyin-Salvini féle. Európa erre a kérdésre most egyértelmű választ adott!
Posványosi beszédében Orbán jelezte, hogy Európa meghódítására törekszik – hát most kapott egy hatalmas pofont Európától, méghozzá kétharmaddal! Na, erre a kétharmadra nem sokszor fog hivatkozni!
Az Unió népét nem tudta meghülyíteni, az európai emberek nem vették be azt a hazug maszlagot, hogy a menekültekkel való állandó fenyegetés mögött gátlástalanul folytatni akarta az ország szétrablását! Borzalmas csalódás lesz az elkötelezett híveinek, amikor végre egyszer rádöbbennek, hogy mekkora hazugságok miatt álltak ki Orbán mögött!
Európa meg tudja védeni saját magát, nincs szüksége egy populista, tolvaj bandára ehhez!
Európa döntött, nem kér a fasizmusból!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások