Hazudni, rendületlenül!

Lehet hazudni bármit, ha segíti a győzelmet!

2021.03.23.   •   Ujhelyi Sándor

Hazudni, rendületlenül!
Lehet hazudni bármit, ha segíti a győzelmet!
A mai kormány kommunikációjának alapelve, hogy csak jó dolgot szabad mondani. Emlékezz Kósára! „Nem tudna olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?” Vagyis, kedves Fidesz szimpatizáns barátom, a közmédiából soha nem fogod megtudni, ha esetleg valami rossz történt az országban!
Nem is tudom, érdemes-e még írni a kormány mostani járványkezeléséről, ami gyakorlatilag nem létezik, Orbán bedobta a gyeplőt a lovak közé, szabadjára engedte a vírust. Egyfolytában csak a vakcináról beszélnek, ami csak hosszú távú megoldás, addig is kézben kellene tartani a járványt.
A minap összeesett a lépcsőházunkban az egyik lakó, aki, miután besokallt a kórházban, úgy ahogy volt, egy szál melegítőben, miközben lógott belőle a katéter cső, hazaszökött a covid osztályról. „És utána jöttek fertőtleníteni a lépcsőházat?” Kérdezte egy naiv jóindulatú ismerősöm. „Hol élsz, ez nem Ausztria!” – válaszoltam.
Ma 252 halott, közben fröcsög a kormánypropaganda az Operett Törzs sajtótájékoztatóján, hogy „győzelmi jelentés, már 1,6 millió ember van beoltva.” De arról nem beszélnek, hogy világelsők vagyunk, népesség arányosan, napok óta az elhalálozásban!
Érted már, kedves Fidesz szavazó barátom?! Gyurcsány óta nagyon jól tudja Orbán, hogy „politikusnak soha nem szabad igazat mondani!” Csak pozitívumot, még ha hazugság is!
Tehát a valóságot és az igazságot soha nem fogod megtudni, ha nem vagy hajlandó elfogadni a maradék ellenzéki médium vagy a saját gyereked tájékoztatását, csak talán valamelyik rokonod temetésén! De Orbánnak arra is ott a válasza: „Brüsszel!” Pedig nem Brüsszel írta alá a hazánkba kerülő „nyugati” vakcinákra a szerződést, hanem a magyar kormány. És nem Brüsszel mondott le 1,5 millió Moderna vakcináról, ami már régen itt lehetne, hanem a magyar kormány, vagyis Orbán Viktor!
Micsoda kiábrándulás lesz majd, amikor 2022-ben nyilvánosságra kerülnek ezek a bizonyítékok! Meg fogtok döbbenni!
Értsd meg, az Orbáni kormányzati stratégia lényege:
Az ellenzék egy javaslatát sem szabad elfogadni, közben szidni kell az ellenzéket, hogy nem javasol semmit!
Mindent letagadva csak jó híreket szabad kommunikálni, és eközben szidni az ellenzéket, hogy rémhírterjesztő!
Mindenben Orbánt beállítani, hogy ő a megmentő, közben azt terjeszteni, hogy az ellenzék az emberek vesztét akarja!
Eddigi eredmény sajnos: 2/3

Orbán elleni stratégia:
Mindenben igazat mondani, és közben bemutatni, hogy mennyivel jobb világ lehetne Orbán nélkül!
Eredmény: 0 közeli állapot!
Miért? Mert Téged nem érdekel az igazság, de leginkább képtelen vagy elhinni, hogy jobban is élhetnél!
Megoldás? Megvárni, amíg Orbán az utolsó falatot is kiveszi a kezedből!

Szóval az orbáni kommunikációs stratégia egyik alapeleme, hogy bármit szabad hazudni, ami garantálja a győzelmet. Legyen szó menekültekről, járványkezelésről, bármiről. Jól példázza ezt Schanda Tamás államtitkár nyilatkozata, aki szerint a baloldal érdeke, ha minél többen halnak meg a koronavírus miatt. Elképesztő hazugság, arrogáns vélemény!
De a legaranyosabb a már többször bedobott, „kereszténység védelme” frázis, ami most újra kezd előkerülni, mert el kell terelni a figyelmet a minősíthetetlen, tragikus, emberek ezreinek értelmetlen halálát okozó járványkezelésről.
Eddig a migránsoktól, meg a muszlimoktól, meg Sorostól kellett Orbánnak megvédenie hazánkat, meg Európát, de ahogy közelednek a választások, új ellenséget kellett találni, mert migránsok csak elvétve akadnak, meg aztán most másokat kell, tönkretenni, vagyis az ellenzéket mindenáron lejáratni!
A minap valaki felgyújtotta a gödöllői görög katolikus templomot. Az erről szóló, RTL Klub riportban a paposz azonnal azt nyilatkozta, hogy kizárja a személyes bosszút. (vagyis nem egy korábbi ministránsfiú állt bosszút.) Miközben fogalma sincs, hogy ki tette, de egyből megpedzette a „magasabb szintű” okot, a „keresztényellenességet”. Az erről szóló Fideszes szennymédia cikke viszont már hazudva, tényként állítja be, hogy „Olyan dühvel hajtotta végre a támadást, ami arról tanúskodik, hogy keresztényellenes tett volt.”
Na, de ki lehet az az aljas „kereszténygyűlölő”, aki ilyenre vetemedik? Nem, nem migráncs, meg nem muszlim, ma már ettől is merészebb a kormányzati hazugsággépezet.
Jól mutatja a kommunikációs irányváltást az egyik, mindenre elszánt kommentelőjük, aki minden reggel már hajnali 4 órától fenn van a Facebookon, és ontja magából a sok baromságot, büszkén dicsekedve azzal, hogy ő az ellenzéklejárató „Gyurcsány kommandó” tagja, annak a szervezetnek, amelynek feladata a Facebookon való állandó trollkodás! Nem tudom, hogy ebben a kommandóban van-e fizetés, de hősünk elszántsága és kitartása fantasztikus! Amúgy régen ő is hitoktató volt, tudod, mint Nyunyóka!
És akkor most a fő kommandósunk magyarázata a gödöllői esetről. Vegyél mély levegőt, nem lesz könnyű olvasmány: „Itt egy világméretű Krisztus elleni lázadásról van szó, a krisztusi lényeg kiiktatásáról, mert csak akik ilyen lényegűek, azok a szabad gyökök, akiket nem lehet a hamisprófétáknak, a Világot uralni akaró - magát világosság angyalaként álcázó - sátáni erőknek befolyásolni, engedelmes rabszolgává tenni, se megfélemlíteni. A Globális uralomra törő lélekgyilkosok egyik legfőbb ugató kutyája megmondta: Európát - sőt az egész emberiséget - előbb keresztényietleníteni kell, aztán lehet behódoltatni úgy, hogy nem is veszik észre, hogy “uralmunk alá hajtjuk őket”. Kötelezővé akarják tenni a saját maguk által diktált “szabadság (szabatosság)“ maszlagával bevont aberrációt, perverziót, szodomita mocskot. Aki ez ellen felemeli hangját, az büntethető legyen, és erre törvényt fognak hozni erőszakkal. A keresztényi jelképek letaposása, bemocskolása csupán a barbár és felbérelt vadállatok akciója. Ami viszont a mai konzum- és ál-kereszténységet illeti - főként Európában - arra Prohászka Ottó 100 évvel ezelőtti dörgedelmét kellene elolvasni. Az itt mocskolódó hozzászólóknak itt van egy józan hozzászóló által feltett üzenet: “Ugató kutyák jelennek meg minden bejegyzésnél. Anyátlan, apátlan, istentelen és hazátlan csürhe tagjai. Örökös szolgaságra ítélik önmagukat és utódaikat. Elnyerik érte, megérdemelt jutalmukat. Primitív ösztönlények.” A keresztény egyházak ellen nem az iszlám harcol. Hanem a világot leigázni akaró neoliberálisok csürhéje. A nemzetek belső ellenségei. Előre isznak a medve bőrére.”
Ejha! Ha esetleg sok és nehéz volt a fenti szöveg, akkor megmagyarázom: Ma a kereszténység legnagyobb ellenségei a liberálisok! Érted?! Te, meg én! Bár, szerintem lehet, hogy a gödöllői gyújtogatásért is Gyurcsány a felelős! Agyrém!
Tehát, drága barátom, vedd tudomásul, hogy ha kritizálni mered bármiben Orbán Viktort, vagyis ha nyíltan mersz beszélni a kormány felháborító járványkezeléséről, a valóságról az egészségügyben, akkor Te Krisztus tagadó vagy, olyan ember, aki el akarja söpörni a kereszténységet!
Tényleg, és még mindig van lejjebb és lejjebb!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások