Hogyan lehetne helyreállítani az országot?

Az ÖTÖS többszörössel!

2018.10.10.   •   Ujhelyi Sándor

Hogyan lehetne helyreállítani az országot?
Az ÖTÖS többszörössel!
Először is találni kellene öt olyan egyéniséget, akik hajlandóak egy irányba menni, és egyikőjük sem akar feltétlen a miniszterelnök lenni. Nevezzük őket Alapötösnek!
Jelentkezők?
Utána ennek az öt embernek össze kellene ülni néhány alkalommal, és közösen kidolgozni egy Alap értékrendet! (liberális, konzervatív, baloldali, jobboldali, hátoldali stb.)
Utána az Alapötös egyik tagja meg kellene, hívja öt saját ismerősét, ahol ez az Alapötös bemutatkozna, és megvitatnák az Alap értékrendet a többiekkel! Így sorban, az Alapötös minden tagja meghívna 5-5 ismerőst a fentiek szerint, létrejönne a Huszonötök Tanácsa.
Utána a Huszonötök Tanácsa mindegyik tagja meghívna öt-öt embert, ahol az Alapötös és a Huszonötök Tanácsa bemutatná a közösen kialakított Alap értékrendet!
Majd, miután összejött az Alapötös, meg a Huszonötök Tanácsa, meg a Százhuszonöt vén gyűlése, akkor mindenki lemondana, és a százötvenöt ember, aki képes és hajlandó egy irányba menni a közösen felállított Alap értékrend szerint, akkor eldöntenék, hogy milyen formában folytatják tovább, majd megválasztanák a saját ügyük FELELŐSEIT!
És ha tényleg ez a százötvenöt ember képes és hajlandó egy irányba menni, a közösen felállított Alap értékrend szerint, és kitartással folytatja az építkezést a fentiek szerint, akkor néhány hónap alatt felépülhet egy új, hatékony ellenzék!
Létbiztonságot, jólétet mindenkinek!
Az Alapötösbe egynek jelentkezem!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások