VAK CINA

Nem vagyok az „összeesküvés elméletek” híve, de azért van egy érzésem…..

2021.01.22.   •   Ujhelyi Sándor

VAK CINA
Nem vagyok az „összeesküvés elméletek” híve, de azért van egy érzésem…..
Gondolj bele!
2020 elején elindult Európában a Covid őrület. Egymás után zárták le az országokat, bezártak az iskolák, éttermek, szállodák, üzemek, és sok-sok minden. Felborult az életünk! Aztán nyáron volt egy kis szünet, de ősszel még drasztikusabb korlátozások jöttek.
Nem mehettünk a kedvenc kávézónkba, éttermünkbe, nem utazhattunk, nem mehettünk Karácsonyi családlátogatásra, Szilveszterkor maximum a benzinkútra lehetett lemenni, mert az volt nyitva. És nem beszélve a csak Európában munkájukat elveszített tízmilliókról, akik ma már a „fűtünk vagy eszünk” dilemmával küzdenek.
Tavaly nyáron még az éltette az embereket, hogy lesz oltás, mindenki epekedve várta, hogy mikor készül el a szérum. Mert úgy éreztük, hogy utána visszakaphatjuk az életünket, a munkánkat, a megszokott ünnepeinket, a szabadidőnket.
De, ahogy egyre reálisabb lett a védőoltás elkészülte, hirtelenjében megjelentek az oltásellenesek, ma már szinte sikk megtagadni az oltást. Ma mit mondanak? „Megvárom, hogy az eddig beoltottaknál milyen mellékhatást produkál!” (persze, magyarázat van, „gyorsaság”, meg „Chip”, meg különböző „rémhírek” a közösségi médiában)
Most akkor mi történt?
Gondolj bele!
Csak az Európai földrészen 740 millió ember, a Világban 8 milliárd ember várta a vakcinát.
Most gondolj bele! Elkészül az első egymillió adag. Ki kapja meg? Aztán a második, meg a harmadik, meg a tízedik millió is, ami még mindig csak csepp a tengerbe! De nem kapod vissza a régi életedet, ha nem oltanak be!
Mi lett volna ebből a világban? Soha nem látott zendülések, tömegek az oltópontok előtt, erőszakos rajtaütések minden szállítmányon! A világ összes karhatalma nem tud 8 milliárd embert sakkban tartani! De a közösségi média igen!
Valahogy el kellett érni, hogy az emberek nyugodtan várjanak, amíg mindenkinek jut!
Elérték! Most mindenki nyugodtan vár!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások