Karácsony Gergely bajban van!

Milyen stratégiát kövessen Budapest frissen megválasztott Főpolgármestereként?

2019.12.01.   •   Ujhelyi Sándor

Karácsony Gergely bajban van!
Milyen stratégiát kövessen Budapest frissen megválasztott Főpolgármestereként?
Két lehetősége van.
Az egyik, hogy beáll a NER rendszerébe, vagyis elfogadja a mindenható Orbáni hatalmat,és alkukkal próbál jó Főpolgármester lenni.
A másik, hogy teljes mértékben szembeszáll a NER intézményrendszerével, és szisztematikusan megpróbálja azt lebontani, készülve 2022-re, hogy az ellenzék vezéralakjaként akár közös miniszterelnök legyen.
Egyelőre úgy látszik, hogy alkudozni akar a kormánnyal, le is ült egy asztalhoz az ország legnagyobb bűnözőjével.
„Terroristákkal nem tárgyalunk” – jelenti ki időnként kategorikusan az amerikai kormánystratégia, jelezve, hogy bármilyen veszteséget hajlandóak elviselni, de nem hagyják zsarolni magukat.
Orbán nem terrorista. Rosszabb! A terrorista egy meghatározott cél elérésért nyíltan kiáll, és vállalja az általa elkövetett terrorcselekményt.
Orbán sunyi, alattomos, hazug és garantáltan bosszúálló. A saját környezete tudja a legjobban, hogy ha valaki csak meg meri kérdőjelezni a döntéseit, annak milyen következményei vannak. Orbán a kereszténység védelmezőjének állítja be magát, eközben Krisztusi tanításokat teljes mértékben lábbal tiporja. Egy cél vezérli csak! Az egész ország az ő gazdasági érdekébe tartozzon, a magyar embereket pedig hűbéresekké, rabszolgákká akarja tenni.
Fociőrülete sok tízezer ember halálát okozta már, nagy ívben tesz arra, ha egy magatehetetlen rokantat, sokgyerekes családokat lakoltatnak ki, és közben a „családok éve” című porhintést szórja az emberek szemébe.
Én mondom, rosszabb a terroristánál!
Karácsony Gergellyel többször beszélgettem már személyesen is. Hogy alkalmas lenne-e ő miniszterelnöknek, Orbán kihívójának? Itt most hadd ne írjam le az én véleményemet, mert nem ez számít!
Most az számít, hogy sokmilliónyi ember, aki meg akar szabadulni Orbántól, őt választotta, mert egyelőre népszerű. De ha az elveit feladva, beáll a NER rendszerébe, és elherdálja az erejét és a népszerűségét az Orbánnal való reménytelen vitákba, akkor ős is megy a levesbe.
Győzni csak úgy lehet, ha az ember a végletekig kiáll az elvei mellett!
Felvetődik a kérdés! Karácsony igazából mit is akar? Zöld Budapestet „csak”, vagy narancsmentes országot?
Mert akkor annak megfelelő stratégiát kellene választania!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások