Béla Bácsi kálváriája

Stadionok vagy túlélés

2018.01.17.   •   Ujhelyi Sándor

Stadionok vagy túlélés
Béla Bácsi 63 éves, nyugdíjas szakácsként dolgozik nálunk. Szív és cukorbeteg, magas vérnyomással. Két éve, amikor összeesett, a mentősök egy órán át küzdöttek érte, hogy szállítható állapotban legyen. Decemberben egyre jobban fájt a lába, könyörögtünk neki, hogy menjen orvoshoz. Január elején végre megtette, a háziorvos azonnal beutalta a kórházba, trombózis gyanújával. Kiderült, hogy a szívgyógyszere miatt erős vizesedés lépett fel, az okozta a bajokat. Gyógyszercsere, majd öt nap múlva emittálták.
És ekkor kezdődött az igazi baj! A kórházban, ahol a vérvételen kívül más beavatkozás nem volt, úgy megfertőzték, hogy napokig kegyetlen hasmenése és hányása volt. Enni nem tudott, minden kijött belőle. Egy hét után már majdnem kezdett jól lenni, majd ekkor jött az újabb baj. Az egyhetes hányás-hasmenést a szíve, vérnyomása, cukorbetegsége nem bírta. Tegnap reggel újra mentő, dőlt a vér az orrából, vérnyomása az egekben.
Most újra a kórházban van, enni nem tud semmit, próbálják életben tartani, a vérnyomásának a beállítására egyelőre semmi esély.
Ötnapos kivizsgálásból életveszélyes állapotba került, úgy elfertőzték bent, a gyógyításra való kórházban!
Közben minden reggel látom, hogyan épül több tucatnyi toronydaruval az új Puskás stadion!
Mert a vezér szerint arra van szükség!
Béla Bácsi! Te akkor is gyógyulj meg!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások