Szavazni kell!

De kire is?

2018.03.13.   •   Ujhelyi Sándor

Sajnálatból nem lesz kormányváltás!

Sokan, sokáig könyörögtünk nekik, de a kispártok vezetői ránk se bagóztak. Tisztelet a kivételnek!
Tavaly szeptemberi videó üzenetemben igyekeztem érthetően elmagyarázni, hogy miért lenne fontos a hezitálók, a bizonytalanok és a kiábrándultak miatt, hogy az ellenzéki összefogást a kispártok vezessék. Az üzenetemet, a jól kidolgozott stratégiát csak Bokros, Karácsony, meg a Fodor értették meg. Juhász egy megbeszélésre sem jött el, a Szél, meg a Fekete-Győr még válaszra sem méltatott! Még azt sem mondták, hogy bakfitty!
A civilek sem értették meg tavaly, hogy miért lenne fontos az összefogás. Ma már kapkodnak, de már késő! Tavaly harmincan voltunk a kispártok vezetőihez címzett petíció aláírásakor!?
Közben az MSZP meg a DK szépen felosztotta egymás közt a 106 egyéni választókerületet. Most viszont sírnak a kicsik, hogy kellene a kormányváltás, de a „nagyok” nem adnak nekik önálló indulási helyet.
Nem tudom sajnálni őket!
A politikai egyeztetések alapja a mindenkori támogatottság mértéke!
Egy gyufaszálat még egy óvodás is el tud törni, de egy doboznyival egy erős ember sem bír! Ez lett volna a kispártok összefogásának az alapja!
Nem tettétek meg, tehát ma már ne sírjatok!
Nem lesz népszerű a döntésem, de nekem ma a legfontosabb a kormányváltás.
Ezért egyéniben, igaz könnyű helyzetben vagyok, hisz 2014-ben is tudott győzni a baloldal jelöltje, szóval ezért az MSZP-PM jelöltjére fogok szavazni.
Listán melyik pártoknak van esélyük, hogy elérik az 5 százalékos küszöböt? A közvélemény kutatások alapján az MSZP-PM, az LMP és a DK biztosan.
Tehát, hogy el ne vesszen a listás szavazatom, közülük fogok az egyikre. Az LMP-re biztosan nem, hisz Szél válaszra sem méltatott.

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások