Május 8.

Forradalom, vagy szabadságharc?

2018.05.05.   •   Ujhelyi Sándor

Május 8. Forradalom, vagy szabadságharc?
A radikálisok szerint „diktatúrát csak az utcán lehet legyőzni”.
Hát legyen, játszunk el a gondolattal!
Tételezzük fel, hogy május 8-án reggel elegen leszünk, ez 3-400 ezer embert jelent. A tömeg lebontja a kordont, elsöpri a rendőr sorfalat. (várható sérültek száma 100-200 fő)
Utána bemegyünk a Parlamentbe, letörjük az automata fegyverekkel felszerelt Kötélszázad ellenállását. Csúzlival fogunk visszalőni, érdekes lesz! (várható halottak száma 15-20 fő, sérültek száma további 2-300 fő)
Utána elfoglaljuk az üléstermet, és létrejön az Alkotmányozó Nemzetgyűlés. Kikből is? A Parlamentbe bejutott ellenzéki képviselők azonnal követelni fogják a helyüket, semmi baj, kidobjuk őket is az utcára. Szóval, kik lesznek a tagjai az Alkotmányozó Nemzetgyűlésnek? Azok a radikálisok, akik bevállalták az ostromot? Hisz ők értek be előbb az ülésterembe, kivéve, akik útközben meghaltak, vagy megsebesültek.
Direkt nem írok le neveket, mert semmi értelme bugyuta álmokról vitázni, de ismerve néhány arcot közülük, hát ettől is Isten óvja Magyarországot, mint az Orbáni diktatúrától!
Na, de Örményországban győzött a …… mi is?
Örményországban vidéken kezdődött minden, majd utána 130 km-t „sétáltak” a fővárosba. Utána 11 napig FOLYAMATOSAN tüntettek a TÖMEGEK, és nem csak a Fővárosban, hanem minden nagyvárosban. Szargszjan pedig akkor mondott le, amikor a katonaság egyik elit alakulata is átállt a tüntetők oldalára. „Álljon át a rendőrség” – mondják azonnal a türelmetlenek.
Ok, de ne felejtsünk el néhány dolgot:
Ma Magyarországon a lakosság közel fele Orbánt támogatja, így minden második rendőr is!
Soha nem lesz 3-400 ezer ember a Kossuth téren!
Esélye nincs annak, hogy egy százezres tömeg 11 napig folyamatosan a téren legyen, de még 3 napig sem lesz.
A Kossuth tér - Szabadsajtó úti 1,5 órás „séta” is kiborított sokakat, pedig igen látványos és felemelő érzés volt átélni azt, hogy nem vagyunk egyedül!
Buta módon a választások után a „vidéki, nincstelen falusi” embereket kezdte mindenki gúnyolni és okolni a vereségért. Miért? A megyeszékhelyeken mindenhol az ellenzék győzött? Még a nagyvárosokban is bukott az ellenzék!
Igen történtek csalások! De ez csak a kétharmadot tudta biztosítani, Orbán amúgy is győzött volna!
„Jó, akkor hogyan tovább?” – kérdezik sokan. Na, erről fogok beszélni május 8-án 10 órakor, az Alkotmány utcai tüntetésen, ha engem is el nem söpörnek színpadostul a radikálisok!

A hozzászóláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek hozzászólások.

TémákLegutóbbi hozzászólások